sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Energialeikkaus - tasapainottava ja energisoiva hiustenhoitoleikkaus

Tasapainottava energialeikkaus - energisoiva hiusten ja koko kehon tasapainottava hoito.


Hiusten energialeikkaus on metodi, jonka avulla saadaan aikaan puhdas ja selkeälonjainen leikkaus. Se kunnioittaa hiusten omaa tahtoa asettua luonnollisesti kasvusuuntiensa ja taipuisuuksiensa mukaan. Energialeikkaus saa hiukset tuntumaan luonnollisilta, ilmavilta, paksummilta, elävämmiltä ja jopa taipuisammilta. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa, itse asiassa leikkauksen jälkeen kampaus on valmis. Myös hiukset pysyvät mallissaan todella pitkään.
Energialeikkauksen jälkeen hiuksia ei tarvitse muotoilla. 
Kun leikkaus on valmis, kampaus on valmis. 


Energialeikkaus on kokonaisvaltainen rentouttava hoito, joka toteutetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Intialainen päähieronta rentouttaa ja vahvistaa energialeikkauksen tehoa.

Hoito alkaa aina intialaisella päähieronnalla, joka paitsi rentouttaa, myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronta vahvistaa hiusten kasvua ja ravitsee hiusta kokonaisuudessaan. Hieronnassa käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarret, pää sekä korvat. Hieronnassa otetaan huomioon näiden alueiden akupisteet ja hoidetaan ihmistä myös sitä kautta. 

Energialeikkaus tehdään rauhallisessa hoitohuoneessa, eikä hoidon aikana jutella ylimääräisiä, vaan annetaan asiakkaan nauttia ja rentoutua. Myös hoidon tekijä kaipaa rauhallista ympäristöä pystyäkseen tekemään hoidon keskittyneesti.

Energaileikkaus tehdään ekoletin rauhallisess takahuoneessa.


Energialeikkaus vahvistaa ja kirkastaa hiuksia 

Ekoletin Arja Kuuri-Riutta on käynyt myös hyvin laajan Hair Balancing -koulutuksen, joka antaa syvyyttä energialeikkauksiin. Asiakasta kuunnellen katsotaan kaipaako hän enemmän puhdistavaa hoitoa, helpotusta väsymykseem, energiaa elämään vai tasapainoitusta ja rauhoittumista, vai kaikkea tätä.

Hiukset ovat energian ja ihmisen välinen antenni, energinen materia, kuin aura ja sielun suoja ja niiden leikkaaminen tasapainoisesti puhdistaa myös auraa.

Energialeikkaus sopii kaikille. 

Miehet, naiset, pitkät/lyhyet hiukset ja erinomaisesti kun kasvatetaan hiuksia. Myös lyhyille hiuksille hyvä , koska leikkaus pysyy mallissaan kauemmin. Jotkut haluavat leikkauksen vain siksi, että heitä miellyttää leikkauksen luonnollisen ilmava lopputulos. Toisia taas puhuttelee hoidon henkisempi puoli. Motiivista riippumatta hoito tuntuu ihanalta ja hellii hiuksia, kehoa ja mieltä monipuolisesti. Lyhyissä hiuksissa hiusten kasvusuunnat ja pyörteet otetaan huomioon ja leikkaus muotoutuu niiden mukaan. Pitkissä hiuksissa energialeikkaus voi tuoda esiin lisää kiharaa tai toisaalta silkoisuutta kuten tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti